Små- og store «plukk»

Siste nytt fra Storeggen er at garasjen er blitt lukket med dør på sideveggen og to store porter foran. Oppe på loftet er det en stor åpning over disse portene, slik at det er mulig å laste inn store ting. På baksiden er det en trapp på utsiden av huset, som ender opp i en liten, lav dør på toppen. Til sommeren blir det nok en runde med tjærebreing av den sist oppsatte veggen. Hvordan portene og dørene blir til slutt, er foreløpig ikke bestemt. Huset skal isoleres og tas i bruk også som verksted, men foreløpig ligger det lenger fremme i tid, da det er et annet hus, kaffekvernhuset, som står foran i prioriteringslista vår. Garasjebygget har endret karakter etter den store festen i sommer, da det var festlokale for noen og seksti mennesker!

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s