Gården full av folk og moro

Storeggen klar for fest Foto v/Ståle Romstad

Vi har fått en tradisjon med at vi annet hvert år inviterer slekt og venner til en stor fest mot slutten av sommeren. Vanligvis har den vært holdt i slutten av juli, men i år fikk vi av ulike årsaker ikke tid til festen før den andre augusthelgen. Det er et stort arrangement, det kommer folk fra fjern og nær og mange trenger overnatting. Noen kommer litt tid i forveien, og hjelper kjærkomment til med forberedelsene. Og, heldigvis er det også noen som har anledning til å bli et par dager etter festen og de hjelper til med opprydding etterpå. I år skulle vi for første gang smake på gårdens eget oksekjøtt på grillen. Vi var derfor  ikke så lite spente på om kjøttet var mørt nok, og om det smakte godt.

Ikke alt som foregikk utover kvelden skal dokumenteres her, men det kan røpes at det var både kakebord, dans, karaoke, nattmat og quiz – og noen skal ha holdt ut til sola sto opp og vel så det! Vi takker alle gjestene for deres blide, positive nærvær, og ikke minst alle som bidro med kaker, mat og hjalp til både før, under og etter festen. Ingen sak å arrangere fest når man har slike gjester.

Nå er sommeren på hell, og regnet har strømmet ned de siste dagene, så det var på hekta vi kunne arrangeres «utendørs» fest. Om to år får vi se om vi gyver løs på nytt, det bestemmes på etterjulsvinteren 2021.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s