Luksusdyr

En av (de mange) planene på gården har lenge vært å lage en ny hundegård. Den gamle hadde egentlig utspilt sin rolle allerede da vi fikk Ghandi, den første hunden vår, for snart fem år siden, men så har det hele tiden vært andre ting som måtte komme først. Nå var det imidlertid hundegården som sto for tur, etter at verksted/garasjen ble satt opp i sommer. Hundegården skulle nemlig flyttes inntil denne bygningen, litt høyere opp enn der den gamle ligger.

Vi var spente på om hundene våre, som for tiden er bordercollien Bjørk, elghunden Birka, og Ella, den flatcoated retrieveren som vi har i pensjon et par år, ville finne seg til rette i de nye boligene sine. De var som vanlig med og løp rundt husbonden, for anledningen snekker, mens han jobbet med husene deres og da tida kom for å sove første natta i den nye gården, ja, så gikk det helt uten protester av noe slag.

De har fått hvert sin lille «leilighet» i rekkehuset. De har varmekabler i gulvet for kalde vinterdager og -netter, og ved siden av husene er en veranda der de kan ligge og kose seg, og ellers få servert måltidene. De har god utsikt til bl.a. riksveien, jorder, fjell og Glomma! Alltid noe å kikke på for dem, altså. Et hundeliv er ikke alltid et hundeliv, tenker jeg, når jeg betrakter de tre der de snuser rundt og gjør seg kjent i sine nye omgivelser. Tror de får det fint der, jeg!

Det skal ikke være noen grunn til å klage på utsikten! Forøvrig kan de også se den andre retningen, da hundegården er bygget slik at den går utenfor hjørnene på verkstedbygningen, og dessuten har en liten «utstikker» på siden mot tunet. Full oversikt, med andre ord.

Dette innlegget ble publisert i Dyra våre, Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Luksusdyr

  1. Laila S. sier:

    Ser ut som Ella ligger å tenker ,ååå her har jeg det godt, kunne ikke fått et bedre hundeliv, gruer meg nesten til eierne mine kommer for å hente meg. Og all den fine naturen vi har å boltre oss i, se bilder fra tidligere blogger.Og gardsfolket har visst også mange prosjekter å boltre seg med, resultatene blir jo kjempeflotte da. Bra jobba.😉👍🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s