Sensommer

Sommeren er uigjenkallelig på hell. For et par dager siden våknet vi til null grader, og om kvelden har jeg begynt å tenke på om sommerblomstene vil overleve natten ute, eller om de må tas inn. Heldigvis meldes det om at vi skal få noen flere, mer sommerlige dager neste uke, men jeg har likevel begynt å forberede meg mentalt på at høsten er like rundt hjørnet. Snart er årets andreslått klar og kyra skal om ikke lenge tas ned fra utmarksbeitet, eller altså sætra. Men først skal et jordstykke såes slik at det blir godt fór neste sommer.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Drift og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s