Bli med til Kjøkkenveien 3

Opprinnelig var planen min å lage ett blogginnlegg om en tur gjennom Østerdalen og skrive bittelitt om hvert stopp vi tok. Slik kunne det ikke bli, da flere av stedene viste seg å være så spennende og gi så mange inntrykk at de fortjener egne innlegg. Kjøkkenveien 3 er et slikt sted. Et digert, gammelt, litt slitt hus, like ved riksvei 3, men høyere beliggende enn veien og delvis skjult av trær, det er kaféen Kjøkkenveien 3. Åpnet for bare ett år siden, og drives av Vigdis og Marijke. Stedet er tilknyttet Hanen, og serverer nydelig mat av lokalproduserte økologiske råvarer. Vigdis fortalte oss at hun kjøpte huset for åtte år siden. Det var da totalt nedslitt og hun har brukt mange år på å få det opp til en slik standard som det fremstår i dag. Ikke la deg lure av husets ytre som fortsatt trenger litt mer finish, innvendig er huset en drøm! Delikate farger, gjennomført med tanke på møbler og små ting som setter prikken over i’en, som for eksempel sølvblanke små vaser med markblomster på bordene. I tillegg til utsøkt mat og drikke, var innehaverne trivelige å slå av en prat med og i de omtalte omgivelsene ga dette oss en lunsj som var så mye mer enn bare en matstopp på  veien. Anbefales! Se etter Hanenskiltet Kjøkkenveien 3, eller Caféskiltet langs riksvei 3. Kommer du sørfra må du følge med etter å ha passert Mykleby, og kommer du nordfra er det like etter Imsroa. Vi er i Stor-Elvdal kommune.

(Klikk på bildene, da får du dem store og utfylte)

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv, Fjellregionen og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s