Godt nytt år!

Mitt nyttårsønske for 2018 er som alltid; måtte verden bli et bedre sted for flere enn oss privilegerte! Vi som bor her på Storeggen vet hvor heldige vi er, og skulle en av oss glemme det et øyeblikk, kommer en annen og minner oss på det. I kveld skal vi kose oss med god mat og godt selskap, og vi skal ikke tenke for mye på all ondskap og galskap som preger flere deler av verden. Samtidig vil vi minne om at selv om det ikke er mulig å hjelpe alle som sliter og strever, kan alle gjøre litt, så kanskje mitt nyttårsønske kan nærme seg oppfyllelse. I alle fall vil jeg og alle på Storeggen ønske alle våre følgere et riktig godt nytt år! Pass på dere selv og hverandre!

Denne postens bildeserie er i all hovedsak fra den iskalde, men pastellvakre siste dag av 2017. 

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Dyra på gården, Fjellregionen og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Godt nytt år!

  1. Marie Louise sier:

    Gott nytt år från Falun 🍾🍾🍾🍾🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s