Vidunderlig vinter!

Ja, jeg vet at det nærmest flommer over av vakre vinterbilder på internett om dagen. Likevel kan jeg altså ikke helt dy meg fra å vise våre omgivelser akkurat nå, og kanskje kan noen inspireres til å legge turen til flotte Nord-Østerdal.

Kulda føles ikke så bitende, selv om gradestokken kryper ned mot tjuetallet. Særlig om man holder seg i aktivitet, med ski eller, som jeg gjorde i dag, vassende i en halvmeter snø for å komme til fotomotiver. Da blir man varm, uansett. Skiene er også funnet frem. Det er en fryd å oppleve fjortenåringen som aldri tidligere har hatt ski på bena, i hans glede over å mestre denne aktiviteten. Plutselig blir repertoaret for vinteraktivitet utvidet enda et hakk. Om han ser det vakre rundt seg skal være usagt, men for meg er det flott å tilbringe formiddagen sammen med ham og samtidig kunne nyte det aller beste som vinteren kan by på!

Værsågod, nyt glimt fra vintervidunderlandet mitt!

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Fjellregionen og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Vidunderlig vinter!

  1. Laila Schau sier:

    Her er det et ord som dekker alle bildene:VAKKERT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s