Bøker

Vi har fortsatt mange flyttekasser stående på loftet. Det er nå rundt fem år siden de første kassene ble pakket ned, og noen av dem er vi litt usikre på innholdet i. Men noen har  vi heldigvis oversikt over og vet de inneholder bøker, og jeg har virkelig sett frem til å pakke dem opp og få dem dit de hører hjemme – i en bokhylle! Familiens handyman har fundert lenge på hvordan han skulle gå frem for å lage hyller som passer. Vi planla tidlig at bøkene skulle plasseres i Klettstua i andre etasje. Jeg ønsket ikke bare en hylle, men helst et bokskap med glassdører. Med diverse innspill fra undertegnede og andre kom han dermed til slutt frem til et bokskap med dører laget av gamle originale vinduer fra huset. Bokskapet ble endelig ferdig like før jul, malt i to farger og med de gamle glassdørene i front.

Bøker ble hentet ned fra loftet og plassert i skapet. Men akk, fortsatt var det flere kasser igjen med bøker som ikke fikk plass i skapet. Javel, da lager vi en hylle over døra til Anne Marit-rommet (min mors gamle jenterom). I går ble hylla ferdig malt, og i dag ble også den fylt med bøker. Det ble imidlertid ikke plass til alle bøkene, det trengs enda mer bokplass. Tankeprosessen er allerede i gang, både hos snekker’n og meg om hvordan vi skal få til enda flere hyller. Men foreløpig er vi fornøyde med det som er på plass i Klettstua, eller vårt lille bibliotek.

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Bøker

  1. Gaardsjenta sier:

    Så utrolig flott det ble 😄😄😄 ønsker meg bibliotek, det hadde vært noe det 😊

  2. Laila Schau sier:

    Enig med gaardsjenta, det ble skikkelig stilig.Flott gjenbruk av gamle vinduer og nydelige farger

  3. Ida Holt sier:

    Det ble kjempefint! 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s