Måtte det bli en god jul for alle

Snart er jula her. Heldige som vi er, i vår fredelige, vidunderlige vesle hjørne av verden, er vi nå i siste forberedelser til vår store høytid. Den feirer vi, og forsøker å finne tilbake til gode følelser og tradisjoner vi har med oss, gjennom mange juler. Sola har snudd, og dagene blir lysere. Hos oss gjør den vakre snøen at det ikke er alt for mørkt,  men vi ser likevel frem til lengre dager. Verden utenfor er stedvis grusom og uvirkelig, men vi må tillate oss å stoppe opp og nyte det gode som vi er fantastisk heldige å få være en del av.

Fortsatt gjenstår et par dager før julefreden senker seg. En smule kaos hører med, men det pleier å ordne seg i løpet av lille julaften. Da skal juletreet inn og pyntes, julaftens måltid forberedes og noen legger siste hånd på gavene som skal under treet.

Med stemninger fra vår snøhvite verden benyttes anledningen til å ønske alle våre blogglesere i inn- og utland en riktig god å fredfylt jul! Merry Christmas to all! Frohe Weihnachten!

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Måtte det bli en god jul for alle

  1. Marit sier:

    ❤️🎄God Jul til dere ! 🌲❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s