Den hvite, fine tida

Nå er den i gang. Den hvite, fine tida som det synges om på så mange vis. Vi har begynt å forberede oss til jul, og det kom like brått på som det har gjort så ofte før. Et trivelig lutefisklag hos gode venner på fredag satte meg istemning, og i dag, første søndag i advent, har vi pyntet med lys både ute og inne, og attpå til vært innom et koselig julemarked på Aukrustsenteret i Alvdal.

Hjemme i huset fortsetter arbeidet med å få storstua ferdig til jul, og i dag har husbonden jobbet med å få ferdig gulvet. Snøen, som lå så hvit og fin tidligere i uka, forsvant helt på fredag da det regnet og var alt for mange varmegrader. Lykkeligvis ble det kaldere utover dagen i går, og i natt dalte det ned noen snøfjoner som i hvert fall gjorde omgivelsene litt lysere igjen. Denne fine hvite, men også mørkeste tida. Nå gleder vi oss til de neste ukene, for egentlig er det forberedelsene og forventningen inn mot jul som er aller best, syns jeg. God førjulstid, alle sammen!

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Den hvite, fine tida

  1. Terry Eggen sier:

    Hello Marianne, we have had about a week with snow on the ground and I can’t wait for spring to come! Haha

  2. storeggen sier:

    You have to be patient for some more months, Terry!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s