En italiensk østerdalsaften på Aukrustsenteret

DSC_0074

Det skjer mye på kulturfronten i Østerdalen. For noen uker siden var det italiensk aften, operapub, faktisk, på Aukrustsenteret. For oss var dette en ny opplevelse, men det viser seg at dette er noe som har blitt avholdt flere ganger i fjellbygda Alvdal. Dermed regner jeg med at det heller ikke var siste gang det arrangeres en slik aften i Kjell Aukrusts humoristiske ånd. Vi fikk i hvert fall en strålende underholdende kveld med profesjonelle aktører: Knut Stiklestad og Thor Inge Falch sang og Stefan Ibsen Zlatanoz akkompagnerte dem på klaver. Skuespiller Ingrid Vollan bandt det hele nydelig sammen med tekster av ‘n Kjell sjøl. Siden det var pub, kunne man selvfølgelig få både det ene og det andre å leske strupen med, og det ble også servert mat fra det italienske kjøkken. Vi kommer gjerne igjen på liknende arrangementer, dette ga mersmak!

Dette innlegget ble publisert i Fjellregionen og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s