Orden i rotet

Endelig skal det bli litt mer orden i rotet vårt! Jeg er så fornøyd med endelig å ha fått en skikkelig garderobe. Det har bydd på mye hodebry og frustrasjon hos den gode hjelper, Jan, som hadde fått hovedansvaret for oppgaven i utgangspunktet. Dørene skulle snekres av faspanel og det største problemet var at bordene vred seg og dørene ble skjeve. En stund lurte jeg på om prosjektet måtte skrinlegges. Men heldigvis, til slutt ble det hele fullført og både snekker og jeg er strålende fornøyd med resultatet! Trikset var å sette på sterke magneter som holder dørene på plass! Garderoben er avdelt fra det store soverommet i andre etasje for å komme ut til det nye påbygget der det bl.a. er bad. Nå gjenstår her, som på mange andre rom i huset, bare lister rundt dører og ved tak og gulv. Her er prosessen:

Garderoben er en gjennomgang  fra husets gamle til den nye delen.

Garderoben ses fra husets nye del. Det er kun er en åpning i tømmerveggen mellom rommene, der det opprinnelig var et vindu.

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Orden i rotet

  1. mettemor klyve sier:

    LÆÆÆÆÆKKKKKERT!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s