Sommerfest på Storeggen

Det var på tide å holde fest igjen. Det er to år siden forrige gang det var sommerfest på Storeggen, og nå hadde vi fått større plass og bedre fasiliteter og det var klart for å prise sommeren. Sommeren 2015 vil nok ikke gå inn i historien som den vi husker med varme, lange sommerkvelder, sol og late dager, og opptakten til festen var av det virkelig kalde slaget. Et par kvelder før festen, hadde vi fått opp teltene og «prøvesatt» ute noen timer utover kvelden – jeg tror det kan ha vært maks 7 grader! Det var kaldt! Og det verste var risikoen for regn i tillegg til den iskalde temperaturen. Men eventyrlig nok, da lørdagen opprant, viste det seg at sommeren stakk innom igjen. Med temperatur i løpet av dagen som nærmet seg tjuetallet, vindstille og til dels sol, ble det tilnærmet perfekt for tunfesten  vår!

Gjestene kom fra fjern og nær og med en aldersspredning fra to til åttifem år. I løpet av kvelden ble alle aktiviserte, både kroppen, hodet og stemmebåndet måtte tas i bruk! Vi håper og tror alle koste seg og trivdes utover i de små timer. Tusen takk til alle som kom og gjorde festen til sommerens høydepunkt på Storeggen. Her er en billedkavalkade fra årets sommerfest:

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Sommerfest på Storeggen

  1. Laila Schau sier:

    Tusen takk til vertskap og deres barn for fantastisk opplegg, og i tillegg til det vi ser her var det også hyggelig arrangement på sætra for de som fulgte med dit.Det har vært en kjempehyggelig opplevelse for oss alle sammen å være på vakre Storeggen.

  2. storeggen sier:

    Takk, kjære deg! Men uten din/deres hjelp før, under og etter, hadde det nok blitt en dårlig fest!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s