Hurra for 17.mai!

Vi hadde egentlig ikke tenkt å gjøre så mye ut av 17.mai i år. Ikke har vi barn hjemme, og væremeldingen var, for å si det mildt, ganske bedrøvelig. Og den slo også til. Vi våknet til snø på bakken og sludd i lufta, og pluss en grad! Etter å ha kost oss med en lang og god frokost, og sett 17.mai på TV fra andre deler av landet, fikk vi likevel lyst til å delta – det føltes liksom litt feil å bare sitte hjemme på en sånn dag. Så da var det frem med finstasen, bunadskjorta kom på strykebrettet og så på kroppen i en fei. Ull under var et must, og med henholdsvis varm kåpe og dunjakke over penklærne dro vi avgårde og rakk frem til sentrum i god tid før toget passerte. Toget på Tynset er et utvidet barnetog, med barnehagebarn, skolebarn, ungdom og mange voksne, som går sammen. Vi hoppet inn under Bondelagets fane, og ved ankomst Tjønnmosenteret (sykehjem) var vi til og med blitt varme! Koselig småprat med en og annen nabo og bekjent, kake og kaffe i kulturkafeen etterpå, og dagen ble riktig koselig!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s