Vinterkrans

 

En fin, nesten vårlig dag, da vi kunne kjenne sola varme og det dryppet fra tak, plukket jeg med noen lerkekvister som jeg tok med inn. Med inspirasjon fra bladet Lev landlig, laget jeg en krans av kvistene, og hengte den på ytterdøra. Det ble en fin vinterkrans, enkel i sin nakenhet, bare med et lite tyllbånd som dekor, i tillegg til konglene som satt på kvistene. Med denne kransen ønsker jeg februar velkommen i morgen. Neste gang vi snur kalenderen er det vår! Men først altså; ha en fortreffelig februar!

2015-01-31 16.54.09

 

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s