Omramming

Selv om vi stadig får hyggelige kommentarer om hvor mye vi har gjort og hvor langt vi har kommet, er det sånn at vi av og til henger oss litt opp i det som fortsatt IKKE er gjort. Antakelig kjent for mange andre som pusser opp eller bygger, at for eksempel lister og omramminger blir stående en god stund å vente på og bli gjort (ferdig). Når man ikke bare pusser opp et rom eller to, men et helt, kjempestort hus, er det mange slike «siste finish»oppgaver som blir stående på vent. Men, som husbonden sier; «det går da fremover». (Og, du vet, skal man spise en elefant, må man ta en bit av gangen!) Og i dag er vi veldig fornøyde med å ha fått ferdig omrammingen rundt hoved(ytter)døra. Designet og utført av husbonden sjøl, og med undertegnede som konsulent, fargerådgiver og maler. Syns det ble fint, vi!

 

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Omramming

 1. Oddhild Hektoen sier:

  Så flott!

 2. Jorun Hugsted sier:

  Dere er utrolig flinke! Si meg,hvor mange soverom har dere? Jeg har prøvd å telle,men kom ut av tellinga. 🙂

  • storeggen sier:

   Hei Jorun! Tja, det kommer jo litt an på hvordan man teller 😉 Men fem soverom er vel det vi regner her i huset. Men så er det jo en del stuer og andre rom som man også kan legge seg nedpå i, for eksempel der som trappa kommer opp i andre etasje. Ta dere en tur, så kan dere telle selv 🙂 Akkurat fått besøk av Ingvill og Jan, de har et fast soverom, men når de ikke er her, tar vi gjerne i lot andre gjester 🙂

   • Jorun Hugsted sier:

    Skal nok komme en gang. Foreløpig holder vi oss i fylket. Har nettopp blitt besteforeldre igjen,og så har vi fått hjem hunden til Inger,som var litt usikker på hvordan den skulle oppføre seg overfor oss. Har blitt litt vel mange som har hatt han nå. Men i dag ser det ut som han er samme gamle igjen. Når alt får gått seg litt bedre til,skal vi nok ta en tur,håper jeg.

   • storeggen sier:

    Gratulerer, så hyggelig med barnebarn! Bra at hunden har roet seg hos dere nå. Det er jo litt som med barn, det blir forvirrende når det blir mange omsorgspersoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s