Svart, hvitt og blått

– det er slik omgivelsene oppfattes nå om dagen. Snøen dekker det meste av landskapet, og trær, hus og andre ting virker svarte mot alt det hvite. Dvs hvis ikke sola er fremme. For da blir det jo en helt annen opplevelse. Og blått blir det jo i blåtimen, vet vi. Tida da sola har gått ned, enten vi har sett den eller den har vært bak skyene hele dagen. Og før alt rundt oss blir slukt av mørket, ER det faktisk blått, bare se.

I dag har jeg endelig gått vinterens første skitur! Må sende en takk til Tynset Turlag, som prepper løypenettet! Jeg må si at det var ubeskrivelig deilig å komme seg ut i løypene, men lurer jo litt på hvordan følelsen vil fortone seg i morgen. Begrensningens kunst ble liksom borte for meg et øyeblikk. Og med en meget trekkevillig turkamerat, i hvert fall tidvis, gikk det fykende og rykende – helt til han ikke hadde så lyst mer… Bildene under er i farger – men altså stort sett svart – hvite.

 

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Fjellregionen og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s