Klettstua – endelig!

Lyst til å ta en kikk inn til oss igjen? Nå kan du få se hvordan det har blitt på Klettstua, som jeg antydet for et par innlegg siden, da jeg viste trappestua. Neida, alt er ikke ferdig her heller, men såpass ferdig at rommet nå kan brukes og føles trivelig å oppholde seg i. Dette er det tredje, og siste, rommet som har fått tapet på to vegger, ytterveggene. Også denne fra kolleksjonen De historiske tapeter fra Norsk Arv. «Svinør (Louis-seize/Empirestil). Tapetet er opprinnelig engelsk og kom til Norge i 1780-årene. Det var populært til ca. 1820.»  Dette rommet har gjennomgått er ganske stor forandring fra da vi startet, det er nesten så vi ikke klarer forestille oss hvordan det har vært. Men så har vi bildene som hjelper oss å huske. Men først utsikten som har gitt stua navn, de tre Klettfjella; Blåkletten, Storkletten og Langkletten troner i øst, over Tynsetbyen, Glomma og de flate jordene foran:

DSC_0890

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Klettstua – endelig!

 1. Vilde sier:

  så utrolig koselig! 😀

 2. Asbjørg sier:

  Kjempekoselig 🙂

 3. mettemor klyve sier:

  Ja det ble flott!!! hilsen Mettemor

 4. Hei.
  For ett prosjekt dere holder på med. Men gøy er det, og særlig når man blir ferdig.
  Takk for at du stakk innom hos meg, slik at jeg kunne finne deg 🙂

 5. Tilbaketråkk: Bøker | Storeggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s