Søndag på gården

I helga har vi hatt to av den yngre generasjonen her hjemme, noe som medfører veldig mye kos og hygge, og også mye hjelp med gårdsarbeidet. Yngstejenta hadde ikke hilst på kyrne og var litt spent på det. De var da veldig svære, syntes hun. Hun som var budeie for geiter i sommer. En litt annen størrelse på dem. Men hun ble fort vant til limousinene også, og tok tak og bidro til arbeidet som måtte gjøres. Litt leit å reise tilbake til byen søndag ettermiddag, da det etter hvert ble riktig så koselig stemning i huset. Julelysene henger i vinduer inne og i treet ute, slik det pleier være i desember.

Og ja, tenk, i morgen er det første desember allerede! Høsten har kommet og gått, helt uten at jeg har følt på den mørke tida, slik det så ofte har vært før. Her er dagene mer enn fylt med aktivitet og trivsel, og nå er det bare å glede seg til jula kommer om bare drøyt tre ukers tid! Ønsker alle en riktig fin adventstid!

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv, Dyra på gården og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Søndag på gården

  1. Vilde sier:

    For en god stemning! Jeg vedder på at julestemningen er total på et sted som det. Så koselig med gård og dyr. Savner gårdsarbeidet veldig innimellom. Ha en riktig fin juletid! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s