Urter i vinduskarmen

Sønnen i huset har hatt grønne fingre i sommer og drevet frem noen planter etter å ha sådd frø. Det har vært noe svinn i samlingen, delvis av den grunn at ingen helt har passet på å gi nok vann, «gartneren» har jobbet mye, men noen planter har overlevd og vokst seg relativt store. Nå skal «gartneren» reise utenlands for studier, og da trenger plantene nye omsorgsgivere. Valget falt på meg, så nå har jeg en pen liten samling stående i kjøkkenvinduet mitt. Det er nydelig basilikum, paprika og tomatplanter. Så gjenstår det å se hvor lenge de overlever her i gammelstua i fjellbygda, og om det i det hele tatt blir mer spiselig enn basilikum.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s