Ull i veggen

På noen av veggene innvendig skal tømmeret beholdes «bart», altså uten at det kles med panel. Det første som må gjøres er å pirke ut ull, mose og annet materiale som ble brukt som isolasjon den gang huset ble satt opp. Det er et møysommelig arbeid, for noen steder sitter det helt fast mellom tømmerstokkene. Siden skal veggen slipes. Vi har ikke helt bestemt om tømmeret skal males eller beholdes ubehandlet etter sliping. Muligens blir den malt i stua, med lik farge som panelet, for å skape en helhet. På kjøkkenet vil det også bli et lite stykke tømmervegg, men der tror jeg det vil bli beholdt ubehandlet.

Dette innlegget ble publisert i Oppussingsarbeid og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s