Stolpuslespill

I et av våre mange ryddeprosjekter dukket det opp to stoler – det vil si, deler av stoler – som vi håpet ville utgjøre to hele stoler når de ble satt sammen. Med friskt mot satte jeg i gang. Først tok jeg alle bitene enda litt mer fra hverandre for så å vaske dem grundig. Treverket liknet bjørk, og så veldig bra ut. Delene ble satt utover for å tørke, og deretter begynte puslingen. Det viste seg å skulle bli vanskeligere enn antatt. Da jeg trodde at jeg hadde skjønt det, og fått bitene sammen, raste det fra hverandre igjen – eller bitene måtte tvinges sammen med makt – altså åpenbart ikke riktig. Delene var jo ikke merket, og jeg forsto at jeg brukte biter til en stol som var ment til to forskjellige stoler. Til slutt fikk jeg det likevel til, tror jeg i hvert fall. Problemet nå er at de ikke er limt – og derfor må tas fra hverandre igjen. Men da skal jeg ha med meg hjelp til å holde, for jeg opplevde flere ganger at stolen falt fra hverandre, og så skal delene merkes.

Dette er puslespillet: To stoler! Delene er her vasket og ligger til tørk.

Dette er puslespillet: To stoler! Delene er her vasket og ligger til tørk.

Phu, der var det EN stol tilsynelatende riktig sammensatt, men er det de rette bitene, tro, eller hører noen av dem egentlig til den andre???

Phu, der var det EN stol tilsynelatende riktig sammensatt, men er det de rette bitene, tro, eller hører noen av dem egentlig til den andre???

Noe stemte ikke, og stolen måtte fra hverandre igjen. På dette tidspunktet var jeg fristet til å gi opp hele puslespillet

Noe stemte ikke, og stolen måtte fra hverandre igjen – for n’te gang! På dette tidspunktet var jeg fristet til å gi opp hele puslespillet

Yes! Tålmodigheten ble kronet med hell. Jammen ble til to HELE stoler til slutt

Yes! Tålmodigheten ble kronet med hell. Jammen ble alle bitene til to HELE stoler til slutt

Dette innlegget ble publisert i Før og etter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s