Ferie

Vi har ferie, og har tilbragt noen dager et stykke lenger sør i landet. Selv om sommeren har vært flott, også i Nord-Østerdal skal det innrømmes at det er hakket mer sommerlig her nede. Vi har nydt lange varme kvelder, late dager, salt sjø og stor blå himmel. Nå er det bare få dager igjen før vi setter kursen nordover og til Storeggen igjen. Med batterier fulle av nypåfylt energi. Og så gleder vi oss til en spennende høst på gården vår.

Kollasjer

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s