Kultur

Her i fjellregionen foregår det mye på kulturfronten, spesielt om sommeren. Hver lille bygd har minst ett arrangement, og du kan velge og vrake etter interesse hva du har lyst til å oppleve. Vi har valgt mest etter når vi hadde tid til å komme fra andre gjøremål – og resultatet har blitt et vidt  og variert spekter av opplevelser. En del ting vi hadde lyst til å få med oss, har det ikke blitt tid til i år, men forhåpentlig byr det seg nye muligheter neste sommer. Vi har uansett blitt fylt med vakre, gode, morsomme, rørende og herlige opplevelser sammen med gode venner. Her er noe av det vi har fått med oss i år:

Folldal:

Alvdal:

Tolga:

Tylldalen:

Vingelen:

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s