Fargevalg

Valgets kval

Valgets kval

Det er utrolig mange valg som må tas i en prosess som den vi er inne i. Nå må vi begynne å bestemme oss for farger i første etasje og trappegang. Fargene skal jo også harmonere med hverandre og vi ønsker at de skal være tro mot det gamle huset og dermed være litt «gammeldagse».

DSC_0537

Kjøkkenpanel

Det gamle kjøkkenpanelet har kommet frem, og vi vil ha kjøkkenet blått, som det har vært før. Men ikke de oransje «stolpene» mellom paneldelene. Tror det blir to forskjellige blåfarger – og vil prøve med linoljemaling, slik det har vært fra før.

Dette innlegget ble publisert i Oppussingsarbeid og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s