Vann

Den lille flommen vi hadde for en ukes tid siden, var ingenting! I dag har det regnet uavbrutt; veier er stengt, tog går ikke pga ødelagte skinneganger og folk har problemer med å komme seg til og fra jobb. Flommen var varslet, men det er visst ikke så lett å forebygge slike skader, likevel. I vår lille, normalt rolige del av verden, er det litt spennende og ekstraordinært når slike ting skjer. Selv er vi så heldige å bo høyt og fritt i god avstand fra vannmassene. Andre har måttet evakuere hus, fått kjellere fulle av vann, hager rasert og altså veier og bruer ødelagt. Likevel får vi være glade for at det ikke er direkte fare for mennesker når slikt vær rammer oss, i motsetning til mange andre steder i verden. (Klikk på bildene, så vil du se dem hele, med kommentarer)

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Vann

  1. Laila S sier:

    Utrolig å se hvor fort været og naturen forandrer seg.Arbeidskara kom seg hjem akkurat i tide etter en flott pinsehelg og nok en koselig helg på Storeggen.

    • storeggen sier:

      Jammen godt dere kom dere hjemover før vannet tok veiene! Utrolig at vi var så heldige med været akkurat i helga. Hadde ikke vært det samme nå 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s