Nødhjelp til taket

Under malearbeider inne på et av soverommene oppdaget vi råte i et par takbord, og da yttertaket ble inspisert  fra loftet, fant vi en lekkasje som krevde rask reparasjon. Vi har nylig hatt et lite kurs i sikring, av familiens klatrer, og dermed var det bare for reparatøren å iføre seg klatresele, hjelm og tau og klatre opp sammen med den som skulle sikre fra det noe lavere taket.

Dette innlegget ble publisert i Oppussingsarbeid. Bokmerk permalenken.

4 svar til Nødhjelp til taket

 1. Oda Martine sier:

  Fest tauet rett i sela til pappa neste gang (trenger ikke mellomstykket der). Ellers så det jo veldig bra ut! =D (og veldig glad for at dere hadde på sikringsutstyr, ser ut som at taket er temmelig bratt…)

  • storeggen sier:

   Ok, skal huske det. Blir nok behov for mer klatring!

   • Laila Schau sier:

    Pågangsmot mangler dere ihvertfall ikke. Utrolig hvor flinke dere er. Morsomt at Oda Martine følger med at det går riktig for seg, for det ser ut som et ikke helt ufarlig oppdrag.Taket var både bratt og glatt og ganske høyt oppe.

 2. Gratulerer med gårdsbruk. Ser helt vakkert ut,men for en jobb dere har tatt på dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s