Fargene skifter – igjen

Det begynner å bli merkbart kaldere. Snøgrensa kryper nærmere, og det er vel bare et tidsspørsmål før det er glatt på veien. Kollegaer fra Røros, Folldal og Brydalen har allerede meldt om delvis snødekte veier der de ferdes. Jeg fyrer nå daglig, og håper bare at vedlageret holder vinteren i gjennom. Men det er også en koselig tid her i gammelstua mi. Jeg har et høyt forbruk av levende lys, og når jeg bare har fått opp varmen i stua, er det deilig, fredelig og vakkert her, syns jeg.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fargene skifter – igjen

  1. elibrager sier:

    Fine stemninger du viser her. Spennende blog om livet på Tynset. Litt annerledes enn Oslo dette tenker jeg.

  2. Ardelle sier:

    I just couldn’t leave your site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard info an individual provide on your guests? Is going to be again frequently in order to check up on new posts.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s