Første to uker på bygda

Da har jeg bodd alene i to uker. Ikke visste jeg at det ville være helt ok, ja faktisk nokså behagelig, å bo alene! Jeg har startet i ny jobb, og det i seg selv kan være krevende. Jeg har heldigvis blitt godt mottatt, og jeg syns det fungerer greit. Så håper jeg at jeg også har jobb etter at dette vikariatet går ut om ni måneder. I dag har vi skrevet kontrakt og det er sendt konsesjonssøknad. Da vet vi snart når vi får overta gården. Foreløpig bor jeg i et lite hus, mormorhuset mitt, som har vært hytta vår i alle år. Det føles litt sårt å skulle måtte selge her, men det må vi nok for å få muligheter til å rehabilitere gården.

Mormorhuset

Neste spenningsmoment nå er altså konsesjonsbehandlingen. Det skal visstnok være svært små muligheter for at den skal avslås, men uansett, det må behandles før vi kan være helt sikre. Først når det er i orden vil vi vite når vi kan flytte inn, det skal være to uker etter at konsesjon er innvilget. Så det er fortsatt bare å vente…

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s