En måned igjen i Oslo

Fullmåne over Oslo

Det er blitt mars, og dermed min siste måned som osloboer. Likeledes en måned igjen på nåværende arbeidsplass, der jeg har jobbet de siste ti årene. Det er veldig mye som skjer nå, og veldig mye å ordne og organisere. Vi pakker oss gradvis ut av huset vi har bodd i de siste 15 åra, og vi pusser opp den lillle «pendlerleiligheten» som mann og 16 åringen skal bo i her i Oslo. Vi prøver å leie ut huset vårt, men det har foreløpig vært laber interesse. Samtidig skal jeg avslutte arbeidsforholdet, og det i en svært kaotisk situasjon der, med nedbemanning, mange oppsigelser i tillegg til meg selv, og en trist og vanskelig tid for mange av mine gode kollegaer. Det er med blandede følelser jeg nå jobber mine siste uker på dette stedet der jeg har opplevd og fått erfart så utrolig mye.
Om en måned er det påskeferie, og så starter jeg opp i ny jobb. Nå er det blitt forsinkelser i forhold til overtakelse av gården, så jeg blir boende i det lille huset vårt (hytta) inntil konsesjon og kontrakt er i orden. Det blir uten internett og uten tv, altså en sann prøvelse i ensomhet og sikkert litt frustrasjon og høy intensitet i forbindelse med å være ny i jobben.

Vårtegn ved Sognsvann

Heldigvis blir det vår etter hvert, det er allerede blitt lyse ettermiddager, mildt og fint. Kanskje er jeg naiv som ikke er engstelig for mitt nye liv. Tror det går helt fint, jeg 🙂

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s