Mens vi venter… vår og forsommer 2012

Moose of Østerdalen – riksvei 3 ved Atna

Det har blitt noen turer opp og ned til Oslo med flyttelass. Vi venter fortsatt på å få flytte inn på gården, og tiden brukes til å bli enda bedre kjent i nærmiljøet. Veldig mye har skjedd på få måneder, selv om vi synes at alt går for tregt. Likevel har vi jobbet såpass mye at blogg i hvertfall ikke blir prioritert, dessverre. En liten bildeoppdatering av hva som har skjedd de siste månedene kommer her:

Naboene til mormorhuset. Det er viktig å bli kjent med lokalbefolkningen, har jeg hørt. De første kyra jeg ble kjent med er disse Charolaisene (jeg har lært meg litt av hvert om gårdslivet i det siste)

Bondeaksjon mot jordbruksoppgjøret – traktorene mobiliserte. Fin utsikt fra kontoret mitt i Rådhuset.

Jeg ble helt forelsket i de små lammene som jeg løp forbi på min treningsrunde. Etterhvert ble vi godt kjent, og de kom løpende da jeg kom forbi.

Flom i Østerdalen. Glomma går over sine bredder. På meg virket det dramatisk, men sindige østerdøler mente at dette ikke var noe å ta på vei for.

Tur til Fåsten med utsikt over gården og bygda. Etterhvert skulle dette bli min faste treningstur.

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s