Ny jobb?

Ja, jeg må ha en ny jobb på mitt nye bosted, og nå har jeg plutselig mulighet til å velge mellom to relevante jobber! Litt skummelt, selvfølgelig, for ingen av stillingene er nøyaktig noe jeg har hatt tidligere. En god følelse å være litt ettertraktet! Med en høyskoleutdanning og videreutdanning, i tillegg til flere års erfaring innen ulike områder ble jeg mottatt med åpne armer! Jeg må snart bestemme meg, og så må jeg gi beskjed på nåværende arbeidsplass…

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s