En bursdagspresang

For noen uker siden hadde jeg bursdag. Og se hva jeg fikk av eldstedatter og kjæresten hennes, et klesstativ som de har laget selv! Det er noe jeg har ønsket meg lenge – ja en god stund før vi fjernet det gamle som sto her etter forrige eier. Det var av typen «karusell». Veldig praktisk og fint, det, men det hadde nok stått mange år i vær og vind, og var blitt morkent og skjevt.

Jeg så bilder og oppskrifter på fine klesstativer i blader som Lev Landlig, og viste dem til bonden/snekkeren. Han var enig i at det hadde vært fint, men tida, dere, tida strakk aldri til! Stor var dermed overraskelsen og gleden over bursdagspresangen. Det ble overbrakt som «byggesett», men giverne lovte å montere det opp der jeg ønsket å ha det. Det ble gravd, støpt, løftet og målt, jeg forsto det hele ble en litt større jobb enn de hadde forutsett, men nå er det på plass. Ble det ikke fint? Klesvasken blir jo rent vakker på et sånt stativ, og ikke å forglemme hvor nydelig det dufter av klærne etter at de har fått tørke i friluft.

Og nå er det da endelig sommer her i fjellregionen, også. Det siste bildet (under i midten) viser at sola nå går over Fåsten om kvelden før den forsvinner for natten.

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s