Mars 2020

Mye dreier seg om koronasmitte, karantene og sykdom nå. Verden har vel aldri opplevd en liknende situasjon med en sånn krise som rammer hele kloden og som vi blir konfrontert med gjennom sosiale medier med en voldsom kraft. Her oppe i vår lille, fredelige del av verden, er vi, nærmest som vanlig, veldig heldige, i hvert fall foreløpig. Fjellregionen har en situasjon som fortsatt betegnes som liten til moderat risiko. Likevel er det mange som berøres, ved å være i karantene hjemme eller hjemme for å passe barn pga at skoler og barnehager er stengt. Regionen har innstendig anmodet om at folk fra andre områder holder seg borte for ikke å bringe smitte inn til oss. Vi håper alle forstår alvoret og tar dette inn over seg.

Så, mer enn nok om koronasituasjonen.

Killingene har vokst og er daglig ute i «barnehagen», altså hundegården. I dag var det datter og kjæresten hennes som fulgte dem dit. Som regel løper de firbente rett opp og inn gjennom porten, men det hender, som i dag, at en og annen finner noe mer spennende på veien og da er de ikke alltid like greie å håndtere.

I tillegg til det vanlige gårdsstellet med kyr, høns og geiter, jobber vi litt i kaffekvernhuset, bl.a. med å male tak. En skitur har vi også tatt oss tid til, og vi er i det store og hele mye utendørs der vi har selskap av diverse dyr og fugler.

Vi oppfordrer alle til å ta vare på seg selv og følge rådene fra myndighetene. Og vi håper situasjonen vil normalisere seg igjen raskt.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Fjellregionen og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s