Vi gjør (fortsatt) ting vi ikke kan. I dag: jordarbeide

Vi syns det er spennende å lære oss og gjøre mye av arbeidet som hører med på gården. Mye av det som for mange andre bønder sikkert kan fortone seg som både kjedelig og slitsomt, syns vi, enn så lenge, er ganske morsomt! Nå er det tid for jordarbeide, og husbonden jobber tidlig og sent for å få redskapen i orden og startet opp med jobben ute på jordene. I blant opplever han dog en del frustrasjoner, som når gammelt redskap ikke fungerer som det skal, eller det rett og slett faller av deler, som så er forsvunnet under jorda og vi må gå til innkjøp av nye. Da minner jeg om at han har valgt dette helt frivillig og at han egentlig syns det er kjempegøy!

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Drift og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s