Mer sommerjobb

Det har blitt kjørt en mengde lass med sand og jord fra grustaket vårt oppe i lia mot setra. Sønnen i huset holdt på i timevis oppe i grustaket, der han har lesset grusen opp i traktorhengeren, kjørt ned til gården og deretter planert alt sammen utover på gårdsveien og på nedtunet. Det har både blitt  mer plant og mye større plass. I tillegg har han gjort en hardt tiltrengt jobb i å få startet opprydding og fjerning av gamle gjerder.

En annen av de mange ryddejobber her på gården ble også foretatt i sommer, nemlig rydding og gjennomgang av ting og tang og søppel og rot i uthuset. Godt å få gjort, og du verden så mye plass man får etter en slik sjau! Takket være god hjelp  av sønn og døtre, som alle har vært hjemme nå og da i løpet av sommeren, har vi kommet et langt stykke videre på prosjekt Storeggen i sommer.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv, Før og etter og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s