Kyllingene har kommet!

Det har gått 21 dager, og jammen er kylling»fødsler» presise! I morges var de første kommet ut av egget sitt og i løpet av dagen har det klekket til sammen ti nøster. De har fått være i rugekassen sin til nå i kveld, og så har de blitt flyttet over i «barselavdelingen» – en kasse med sagspon, vann og brødsmuler, med en varmelamper over, der de skal tilbringe den nærmeste tida, til de er store nok til å klare seg ute i hønsehuset. Vi er spent på fortsettelsen – først og fremst om de overlever den første tida utenfor rugekassen – deretter over til neste bolig. Oppdatering kommer etter hvert!

Dette innlegget ble publisert i Dyra våre og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Kyllingene har kommet!

  1. Å helledussen. Så fine! 🙂
    Husker fra den tiden vi hadde kyllinger (før fugleinfluensaen). De var jo så uendelig fine, de gule små 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s