Vi minnes Nelson Mandela

I dag blir det et annerledes blogginnlegg. For nøyaktig ett år siden var jeg i Sør-Afrika, og besøkte i den forbindelse også Apartheid-museet i Johannesburg. Det ble et sterkt møte med Nelson Mandela og ga meg bl.a. mer kunnskap om hans utrolige livshistorie, hans kamp for rettferdighet, demokrati, forsoning og ikke-voldelig motstand. I dag minnes hele verden Nelson som det spesielle mennesket han var. Fysisk er han borte, men han vil leve som et symbol i lang tid fremover, og la oss håpe verden igjen ser til hans tanker om hvordan vi skal leve med hverandre og at våre ledere etterstreber hans idealer også i praksis.

CIMG8808

CIMG8810

Vi minnes Nelson Mandela

CIMG8818

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s