Modernisering

Det eldgamle våningshuset er i ferd med å få et moderne tilskudd i form av bad og vaskerom. Tilbygget er i to etasjer. Det er laget i stavlaft, en byggeteknikk som vi kjenner best fra de gamle stavkirkene som ble bygget frem til 1500-tallet. Det lages en ramme med topp- og bunnsvill med hjørnestaver. Inni denne rammen felles det inn stående veggplanker, som danner en jevn vegg. Gavlen på tilbygget er laftet. Det er Svein Olav Nymoen som sammen med sin kompanjong, Tor, står for arbeidet her. Innvendig gjør vi mesteparten selv, med unntak av isolering, samt paneling i tak i andre etasje. Etter først å ha avrettet gulvet og lagt membran – alt etter våtromsnormen, har vi startet flislegging på vaskerommet. Snart skal skillevggene settes opp og paneles. Nå hviler vi først våre ømme rygger og såre knær.

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s