Snart er vinter’n her

Høsten har vært snill mot oss Nord-Østerdøler i år. Det har vært mye fint vær, og ikke særlig kaldt. Og godt er det, for her har det vært behov for å kunne komme ned i bakken, noe som selvfølgelig er ganske vanskelig etter at tælen, eller speken som man sier her, har satt seg dypt. I dag har vi endelig fått satt opp fuglehuset, og da fikk vi testet hvor dypt den, altså tælen/speken er kommet.  Vi klarte så vidt å hakke hullet dypt nok for stokken som holder fuglehuset.

 Sola kommer ikke lenger så høyt på himmelen, og vi begynner å fornemme at det nærmer seg årets mørkeste måneder. Men – det er utrolig pent når den lave, bleke sola krabber over åskammen og Glomma fortsatt ligger åpen, som et sølvbånd gjennom bygda. Jeg begynner å glede meg til jul, jeg! Kan avsløre at jeg har jeg begynt å spille litt julemusikk om kveldene når jeg kommer inn etter arbeidsøkta. 

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s