Stua tar form

Stua har blitt fullstendig strippet, både på gulv og vegger. En vegg blir yttervegg, og må isoleres og paneles på nytt, mens de andre veggene skal få beholde tømmeret. På grunn av en brannskade i tømmeret (pipebrann?) må det også paneles noe rundt døra og det tidligere ildstedet. Vi har valgt østerdalspanel fra lokale Tela Sag. Dette panelet har en bred overligger med smalere underligger, noe vi ble veldig fornøyd med. Foreløpig er det som skal være yttervegg ferdig panelt. Etter å ha fått ideer fra andre, tilsvarende prosjekter, ble det frest ut spor i tømmeret der panelveggen og tømmerveggen danner et hjørne. Her er prosessen:

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s