Sommerfest

Vi har hatt stor fest! Selv om renoveringen på langt nær er ferdig, ville vi gjerne innvie gården på en skikkelig måte, og inviterte slekt og venner på en uhøytidelig utendørs sommerfest. Med god hjelp av våre faste hjelpere, ble det rigget i stand. Det ble servert skjørost og rømme, som er tradisjonell festmat i Østerdalen, sammen med spekemat. Flere av gjestene brakte med seg deilige kaker, og til nattmat var det spikersuppe (som liknet veldig på sodd…) Det var underholdning av unge og noen litt eldre gjester. Mange satt til ut i de små timer og vi håper at alle sammen koste seg med oss.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s