Sommer kommer

Som mange andre, har også vi hatt mye godt sommervær den siste tida. Det er nesten så vi kunne se løvet vokse, gress og ugress gro og blomster spire. Ja, og så rabarbraen, da. Det har vært flott å jobbe ute, men noen har holdt på i timevis, eller rettere, dagevis, også innendørs. Våre utrettelige hjelpere har bidratt med å male, sjaue, snekre og har jobbet med alt mulig som det har vært behov for denne uka, også.


Inne har det blitt jobbet flere steder. Nede i trappehallen er det gamle gulvet fjernet og nytt underlagsgulv kommet på plass. Nå er det bare ett rom igjen nede, bortsett fra storstua, som ikke har fått nytt gulv. Ingvill har malt nok et soverom oppe. Rommene er malt i helblank kvalitet for å gi dem et preg som likner det gamle. Vi er fornøyde med resultatet. Her ser du først maleprosessen på det foreløpig siste soverommet:


Trappehallen er ikke til å kjenne igjen. Den lille delen som var bygget inn i rommet, er fjernet, og åpningen er midlertidig lukket.

Når vi har så mange hjelpere til gards, blir min rolle innimellom mindre arbeid som luking, gressklipping og sjauing samt egen jobb, å sørge for mat og ikke minst drikke til de iherdig arbeidende! Og så rusler jeg rundt med kameraet mitt og frydes over vår/sommertegn og over rehabiliteringen som skrider fremover, av og til med rekordfart.

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussingsarbeid og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s