Bondepub

Bondepub i Heim!

Bondepub i Heim!

Fredag kveld var vi på Bondepub i Heim! Forrige gang jeg var i Heim, må være omtrent 35 år siden, og den festen gjorde inntrykk! Jeg ble bl.a. tilbudt noe jeg i min naivitet trodde var sitronbrus, men som viste seg å være noe langt sterkere – og som sved i munnen i lang tid. Men altså, sist fredag ble en ganske annerledes og artig kveld. I en sal fullsatt av bønder og Ane Haugen Wexelsen, selverklært oppmuntringsagent, humret og koste vi oss utover kvelden. Selv trenger vi vel egentlig ikke å oppmuntres så mye, for fortsatt lever vi i en drømmesky bare ved å ha bosatt oss her i Fjellregionen, men det ble en morsom og sosial kveld på Lokalet.

Utover kvelden fyltes salen, og da Ane Startet opp var det mer enn fullt i gamle Heim.

Utover kvelden fyltes salen, og da Ane startet opp var det mer enn fullt i gamle Heim både av unge, gamle og mange midt i mellom.

Ane hadde med diverse remedier for et muntrere liv, spesielt luene med sosiale antenner montert er populære

Ane hadde til salgs diverse remedier for et muntrere liv, spesielt er hennes selvstrikkede luer med sosiale antenner montert, populære

Power pointpresentasjonen til Ane ga oss noe å tenke på - hvem ligner vi mest på selv, for eksempel, i denne personkategoriseringen. En i familien, ikke undertegnede, hører definitivt til i den lille rundingen øverst til høyre. KT, eller Klin Tel-typen, som går løs på ethvert prosjekt uten å nøle.

Power pointpresentasjonen til Ane ga oss noe å tenke på – for eksempel hvem ligner vi mest på selv, i denne personkategoriseringen. En i vår familien, ikke undertegnede, hører definitivt til i den lille rundingen øverst til høyre. KT, eller Klin Tel-typen, som går løs på ethvert prosjekt uten å nøle.

Her er Ane selv, etter en vellykket oppmuntring til Nord Østerdalsbøndene i Heim

Her er Ane selv, etter en vellykket oppmuntring til Nord Østerdalsbøndene i Heim

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s