Desember

CIMG9392

Her er mye som må ryddes

Det er blitt desember, og med den kom kulda for fullt. Det er fortsatt fritt for snø her nede i bygda, og gradene føles ekstra kalde da. I skrivende stund er det nede i minus 23 og jeg lurer på hva det ender på i natt. På grunn av det kalde været ble det nødvendig å ordne et litt lunere tilholdssted for den lille valpen, Gandhi. Den første uka han har bodd her, har han vært i hundegården som har et hundehus, om dagen når jeg har vært på jobb. Nede i fjøset er det varmere, så der blir hans nye dagbolig. Han syns det var veldig spennende i dag – helt optimalt var det å oppdage mus! For første gang bjeffet han da høylydt, og skjente voldsomt mot haugen med høy som sannsynligvis skjulte musa.

CIMG9398

Egen inngang må han selvfølgelig ha

CIMG9432

Her skal du bo, noen timer om dagen

CIMG9405

Fortsatt litt betenkt

CIMG9423

Helt utslitt etter musejakten

CIMG9437

Så er det full fart igjen – ut på nye eventyr. Denne gangen er det en plastbøtte som skal tuktes

CIMG9439

Har’n!

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv. Bokmerk permalenken.

2 svar til Desember

  1. Ida sier:

    Høres ut sonen fin tumleplass for en nysgjerrig hvalp. Har dere andre dyr i fjøset også? (Rent bortsett fra en mus eller to..)

    • storeggen sier:

      Nei, foreløpig ikke. Men planen er å ha dyr (kuer, for kjøttproduksjon, ikke melk) fra våren. Har nok lyst på andre dyr, også, men begynner litt forsiktig, så får vi se. Mye å gjøre med renovering etc først 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s