Øvelseskjøring med snøfres

For øyeblikket er det snøbart ute – det som kom av snø tidligere i høst, er alt sammen forsvunnet igjen. Men jeg regner det som ganske sikkert at det kommer mer – og antakelig vil det nokså snart bli behov for brøyting. Det er derfor nødvendig å kunne håndtere snøfreseren. Nå er den endelig montert på traktoren og jeg har prøvd meg litt på å heve, senke, snu og snu tilbake – opp og ned og rundt! Det er mange spaker å holde styr på og traktoren er diger! Tørrtreningen gikk bra. Så får vi se når jeg våkner opp til en halv meter snø og det er påkrevd å brøyte «på ordentlig» for i det hele tatt å komme på jobb.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt. Bokmerk permalenken.

1 svar til Øvelseskjøring med snøfres

  1. Oda Martine sier:

    Det ser veldig bra ut hvertfall!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s