Elg

Plutselig en dag dumpet det inn flere kilo elgkjøtt på kjøkkenet vårt. En elgjeger kom og leverte flott elgkjøtt fra årets jakt. Det vi ikke var klar over, var at vi som grunneier skulle ha noen prosent av kjøttet fra de dyra som blir skutt.  Jegeren som var så grei å komme med kjøttet på døra vår var imidlertid ikke riktig fornøyd med årets utbytte, da de kun hadde skutt ett av fire dyr. Vi var uansett fornøyde. Helt uten anelse på forhånd fikk vi flott elgkjøtt, for i år var ingen her til gards riktig klare for å jakte selv.Når sant skal sies vet jeg ikke om jeg noen gang blir klar for det, men det vil sannsynligvis andre i familien bli. Kanskje kan vi neste år spise selvskutt elg – eller sågar hjort!

Kjøtt

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv. Bokmerk permalenken.

1 svar til Elg

  1. Oda Martine sier:

    Jøss! Fint når regler man ikke er klar over har sånne konsekvenser – gleder meg til å komme hjem til det =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s