Gylden høst

Jeg har alltid vært fascinert av skiftene årstidene i gjennom. Når jeg nå bor utenfor byen og er midt i naturen hver dag, merkes dette enda mer enn før. Nå har verden rundt meg fått gyldne nyanser, og jeg frydes med det. Jeg pleier å ta bilder når jeg er ute på løpetur. Bildekvaliteten blir ikke den helt store med mobilkamera, men bildene viser altså mitt «treningsstudio» akkurat nå.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt. Bokmerk permalenken.

1 svar til Gylden høst

  1. nina Grelland sier:

    Morsomt å følge med på en som realiserer sine drømmer. Jeg beundrer deg for ditt mot og selvstendighet! Det er inspirerende. Ha en fin høst! Hilsen Nina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s