2020 farvel.

Hele verden har fått merke dette året som vi nå forlater, som særlig vanskelig  – et unntaksår. Mange av oss har blitt berørt av pandemien på en eller annen måte, og jeg tenker spesielt på dem som har vært eller er syke og de som ikke overlevde sykdommen og deres kjære. Som vanlig er når store hendelser rammer, er det de svake og fattige som er mest utsatt, selv om vi også hører at unge, sterke og i utgangspunktet friske mennesker har blitt alvorlig syke. Når vi nå skal ytre håp for det nye året må det være at vaksinene blir gitt til så mange at smitten blir slått tilbake og vi igjen kan leve omtrent som før. Mitt andre håp for 2021 er, som så mange nyttår før, at mennesker med makt har vilje og evne til å snu utviklingen og får klimaet vårt på rett kjøl igjen – før det er for sent. Som Dag Hessen sier i sin bok, verden er nå på vippepunktet i dette spørsmålet. 

På årets nest siste dag opplevde beboerne i en kommune sentralt på Østlandet en stor katastrofe da det gikk et stor jordras i deres boligområde. I skrivende stund er det fortsatt mange savnede og mange familier har mistet alt de eide. Kanskje er dette en konsekvens av klimaendringene. Uansett er dette en fryktelig og tragisk hendelse som vi alle i dette vesle landet berøres av. 

Som så mange ganger før kjenner vi på en takknemlighet over å bo her vi gjør, og at vi har hverandre. I dag vil jeg vise et lite utvalg av bilder som er tatt gjennom hele 2020, både av dyr og ikke minst menneskene i familien vår. Vi er så glade for de tre kjærestene som kompletterer familien, og som vi også er så heldige å ha besøk av her på Storeggen både titt og ofte. 

Med denne bildekavalkaden vil vi, alle to- og firbente på Storeggen ønske alle våre trofaste, nye og gamle blogglesere et riktig  GODT NYTT ÅR!

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Dyra på gården, Fjellregionen og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til 2020 farvel.

  1. Marianne sier:

    Kjære alle sammen. Dette er nasjonalromantikk på sitt beste. Jeg tenker hver gang at det er som om dere lever i en annen tid. Tilbaketrukket fra verdens ståk og larm. Av det gode «annerledesåret 2020» brakte med seg for vår del, var at den sedvanlige Kretaferien måtte erstattes med Norgesferie, og endelig fikk vi kommet oss til Storeggen alle tre. For et hyggelig døgn det ble, og så imponerte vi er over all den jobben dere har lagt ned- og fortsatt legger ned. Nasjonalromantisk, ja, men jammen er det mye jobb!

    Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt og spennende år. Håper veiene våre kan krysses på et eller annet tidspunkt. Nyttårsklem fra trygg koronaavstand. Marianne

    • storeggen sier:

      Tusen takk, Marianne! Noe av det hyggeligste ved å bo her, er faktisk å få besøk, slik som vi fikk av dere i sommer. Veldig glad for de fine stundene og samtalene vi fikk med dere. Jeg håper også vi treffes i 2021🥰Hils flokken din😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s