Sprakende høst

September har vært usedvanlig vakker i år! Det er naturligvis nærliggende å tro at min hukommelse ikke er aldeles på topp, men jeg kan i hvert fall ikke huske at det har vært like sprakende vakre høstfarger «overalt» slik som i år. Kanskje er det en følge av den varme sommeren, den som virket som om den aldri skulle ta slutt. Det gjorde den. Den siste uka har vi hatt flere frostnetter, og i dag er det en grå og regntung torsdag. Til tross for at det også har vært en del vind, har trærne beholdt mange av bladene og dermed fargeprakten. På soldager er det som å være omgitt av gull. Her er et lite utvalg fra vår september som nå snart er historie. Og, forresten, bildene gjør seg best store, så klikk på dem.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Fjellregionen og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Sprakende høst

  1. Marie Louise sier:

    Underbara bilder 👍👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s